За едни торта, за други хилядарки

Жоро спечели Биг Брадър 4, докато Милен Цветков се задоволи с торта, размазана в лицето му
15 дек 2008 10:28,
43
За едни торта, за други хилядарки
Снимка: Big Brother

28-годишният Георги Георгиев Алурков спечели четвъртия сезон на Биг Брадър.

След изключително оспорвано гласуване зрителите определиха градинаря от Горубляне да си тръгне с голямата награда - 300 хил. лв.

Мъжът победи в конкуренция с 25 достойни съперници.

"Най-вредното е да вярваш в утопични и романтични неща, като любовта и приятелството", призна победителят. 

Георги, Наталия, Денислав и Даниела бяха четворката, стигнала до финалната права.

Денислав беше първият изгонен от финала. Последва го Даниела и в оспорвана битка Георги взе голямата награда.

Оказа се, че Наталия е решила да предостави 100 000 от наградата си на гласувал за нея зрител, при условие че спечели. Докато разбивачът на ромски сърца планувал да се раздели само с 60 000.

Най-интересното обаче се случи часове преди финала, когато бившият съквартирант Умберто нацели с торта в ефир Милен Цветков.

Омазаният със сметана водещ бе принуден да пусне реклама, докато продуцентите го преоблекат в циклама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
i kato ste tolkova intelektualno izviseni ZASHTO STE GO GLEDALI???!!!!!!!!,ZARADI "INTELEKTUALNIQT VI MAZOHIZAM",az ne sam gledala i 10 minuti ot tova "shou",obache vinagi pobesnqvam kato pochnat chalgari da pliuqt chalgata,prostaci da hulqt prostacii kato kapak na vsichko NEPREKASNATO SLAGAT VSICHKI BULGARI V EDIN KIUP,ama mnooooogo bulgari NE SME GO GLEDALI,ALOOO "INTELEKTUALCITE",,,Vsichki "entelegentni" gledat naj-prostashkite predavaniq,za da pliuqt posle po celokupniq bulgarski narod, ima neshto izvrateno v tova.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
напълно съм съгласен с нещата, които казваш, но.... "лизбийка" е нещо, виреещо само в мозъчетата на простите хорица - които по всяка вероятност са убедени, че произлиза от "***". което пък е съвсем нормално за един безпросветен ***. а ти не си такава, което пък прави това "лизбийка" особено дразнещо. думата за хомосексуална жена е "лесбийка"; на името на гръцкия остров Лесбос, на който е живяла и творила древногръцката поетеса Сафо - доайенът на това съсловие.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анна преди 15 години
Всички участници бяха показателна извадка на българската сбирщина от мъртви души-просещи трошица внимание, опипвайки слепешката непреодолимата стена от липса на РАЗУМ, ИНТЕЛЕКТ, НРАВСТВЕНИ ДОБРОДЕТЕЛИ, ВЯРА И ЧОВЕЧНОСТ.Негово величество човекът-по-нисък от най-малката амеба, по-нещастен от всеки микроб и бацил, дръзнал да вирее в пространството.Всички се изплашиха като видяха себе си-защото в тези 20-и не знам колко човека, имаше за всички-героите на бг-обществото.КОй заслужаваше парите?Никой, естествено.НИКОЙ не заслужава 300 000(по-точно 240 000)лева-без причина, или поради причина, че е дал нови идеи за деградация на тези, които не са били дотам изобретателни.Направи ми впечатление маската на всички до един, за тези пари.Те останаха маскирани до края на играта. Мъчно ми стана, че аз не мога да имам тези пари, защото аз ги заслужавам много повече от Жоро, който понятие няма от изкуство. А че парите трябва да се разиграват и да ен са затворени-това и аз го знам, макар че се наложи да вляза в бизнес-сферата не защото имам такива интереси.Много жалко наистина. Сега вече ***, лизбийките, ,курварите, ***,турците имат много повече права от мен-бедното българче, което се чувства като чужденец в своята родина.Умберто-чудесно показа отношението на чужденците, даже и изпадналите- към бг. Лизбийката ползва стратегията на Азис.Затова се разви обществото-за да ражда *** и да деградира чрез най-модерните си технологии-Страхотно-Бг -последната дупка на кавала-Били сме в ЕС ли?Май някой се е пообъркал-Просто на ЕС им трябваха нашите земи, за да ги заселят с политически имигранти. Много ми хареса ББ4- най-правдоподобното реалити, което виждам за Бг.Добре е,че поне Мила ще я оперират. А от Филип съм отвратена- защото се възползва от семейния си проблем, за да го напъхат в ББ. Това е низко.А ролята, която изигра-смисълът на всичко се загуби, в момента, в който влезе псевдо-интелектуалеца ФИлип. Ах, и още нещо-"родолюбиви българи"не забравяйте да развявате от терасата си бг- флаг и да си слагте ръка на сърцето, когато слушате бг-химна.ТАКА ПРАВЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ. И знамената са единствените знаци,че ТУК НЯКОГА Е ИМАЛО БЪЛГАРИЯ.И сега е време да изникнат всички АВИТОХОЛ-движения, и всякакви други.
39
0
 
0
 
! Отговори
jfro преди 15 години
на Георги ще му дадат 10 000 лв,градинарчето и на това е доволно,а бълъците дето пращат SMS-си да го духаят
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кво ни пука? То всичко е нагласено. Тоя Жоро бил казал,че ще се навие на ***, макар че го е гнус ако му обещаят парите. Всичко е по сценарий. Да са живи и здрави сценаристите и режисьорите.
37
0
 
0
 
! Отговори
big sister преди 15 години
Тези предавания изследват системно степента на затъпяване и емоционалното обедняване на българската чуствителност. По нито една медия не се прокламира истинската човечност,безпоказното съпричастие. Отвсякъде струи насилие навссякъде показват кръв, жестокост и убийства.Човещината е загинала. Благородството не се прокламира.В Бигбрадър се сбиха. Защо не и в дискотеките. Но там липсват режисьори.Когато "парица е царица" , това са резултатите. На това се учат децата ни. Кой е виновен?
36
0
 
0
 
! Отговори
Диди преди 15 години
Как какъв им е проблема на съквартираните бе мен,ами огромен е,не го ли видя?Откъм дамите организаторите се бяха постарали, но от към мъже,извинявай, но......аз не видях да има такъв на който с радост някоя да му свали ***.Бенцислав ли, едно момченце имаше дето се беше върнало от Америка,на него му предлойи една от дамите да правят секс и то се отказа,мъжете бяха под всякаква критика.Денислав и Иванина бяха готови да ни покажат някои изпълнения,само че Соня Немска го насви и той си подви опашката.......такъв е проблема,за да няма секс в къщата.Момичетата бяха навити, просто мъйкия състав не ставаше.
35
0
 
0
 
! Отговори
Мирела преди 15 години
Защитниците на Наталия или не са гледали редовно епизодите или не са искали да чуят неща,които тя сама сподели.Тя в един разговор в женската спалня сподели, че нито за миг не може да си позволи да забрави, че това е игра иче трябва много да си мери приказките и постъпките.След това изказване,за какво говорим тогава,била приятелка, незнам каква си още, нищо подобно.Наталия беше интригантка и то много умела, перфектно манипулираше съквартирантите си и затова се добра до финала.Нямаше човек, зад гърба на който да не беше правила коментар.А как умело пунтира дебелия Филип,това го оставям без коментар.Нали се сещате,че в нормални условия нито щеше да го погледне,нито щеше да му позволи да я докосне с пръст,но тя не забравяшя че е в Биг Брадър и му позволи да прави неща с нея,които мисля че поразклатиха семейството му.Така,че не я защитавайте толкова много,а това че Георги е спечелил-да,така е,имаше дупце,устиска до края,а и не беше ***,да му е честита наградата с радост да посрещне Коледните празници.
34
0
 
0
 
! Отговори
@@ преди 15 години
При изгонването на Иванина пуснаха запис,за който казаха ,че бил правен през деня.На записа се виждаше как всеки един казва пред всички кого номинира.Въпросът ми е:ако записът наистина е правен през деня,защ Иванина липсваше на записа и защо никой не я номинира.Значи се е знаело ,че същата вечер тя ще напусне къщата?!!!!!!!!!
33
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Не мога да разбера какъв им е проблема на тези съквартиранти да не правят секс в къщата!!! В БГ продължаваме да си бъдем консерви в това отношение! И следващия път изберете по-готини мъже, то освен Жоро, друг не хващаше окото; и по възможност поне малко по-интелигентни и интересни, че тез счупиха ***!
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Georgi 4estito da si gi xar4e6 parite sas zdrave ! :)
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
NOVA sami se izdaniha kato pokazaha reklamata na sutreshniqt si blok i che shte ochastva pobeditelq.snimkite na uchastnicite v reklamata bqha podredeni po reda na izlizaneto im a nai ot pred i nai golqma beshe tazi na Georgi.i tva ako ne e samnitelno?
30
0
 
0
 
! Отговори
зяма значение преди 15 години
абе колко *** човек трябва да си,колко елементарен трябва да си за да не можеш да преценисх че Георги е най-интелегентния човек престъпвал прага на къщата от вси4ки сезони заедно с Алиджан и Димитър от бигбрадър 1 това което ме изненада е че спечели, защото обикновенно повечето хора не могат да вникнат в някой неща.Обикновенно умните хора винаги са по малко в чисто процентно съотношение и затова, правя аналогия и с политиката, очаквах друг да спечели,но победата на Георги я отдавам на това,че тои в действителност успя да заблуди хората в много отношения и затова е толкова добър играч и това го усешта всеки който е в час например в моменти кудето трябваше да кайе на таня ти си изключително ограничено същество той й го спестяваше и така не си навличаше негативен вот от страна на привържениците на другите участници.Той разбра че така може да си вдигне акцийте и го използва.Просто разбираше превъзходството си пред другите познава народопсихологията на тази държава и спечели 260 000 лева, който съм почти сигурен че най малко ще удвой
29
0
 
0
 
! Отговори
Az sum преди 15 години
В никакъв случай не злобея, като казвам,че Наталия заслужаваше голямата награда.Жоро е типичен балканец-нечистоплътен,простоват и с лош естетически вкус.За какво изкуство ми говори той,при положение,че по-грозни татуси никога не бях виждала...Кой нормален мъж ще си татуира калашник на гърба?Каквото и да говорите,имаше поне трима,които бяха достойни за наградата.Не съм гледала днешните му медийни изяви, но би било прекрасно, ако наистина направи дарение за хора в нужда.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
та къде беше шоуто,че пък и грандиозното му? ...че и с Милен Цветков?
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тази Даниела защо си дра потника,защо преигра...?евала на Жоро:маме,ти си ми като майка...Танче,много обичам горещата ти ромска кръв...Мартине,много си як,по-мъж си от другите... с намигване към зрителите:Танче,само секс ако искаш...-естествено,че тя няма да каже-да.Но той си изми ръцете .Към Таня-толирантен-сега няма да го бият *** като излезе,макар,че първо си осигури гласовете им.Към всички вътре -толерантен.Към зрителите-е,нали ви осигури шоу,без да прекалява...ХИТЪР ШОП БИЛ !-ами ако не бяхме България от Андрешковци,хептен да сме я втасали... а иначе-на кой щяхте да се радвате повече-на онзи гнусен ***-Иванинка?,дето отдолу я гнявеше лесбийка,отгоре тъпия Дениславчо,дето си завърши шоуто със: - обичам,вааа!?!?
26
0
 
0
 
! Отговори
terminator преди 15 години
NOVA TV-IZLOJIXTE SE!!!!!!Kakav e toq final i kak moja edna ot nai-gledanite televizii taka da se izcepi nakraq???Ami to kak da ne si misli 4ovek drugo,osven 4e e naglasena rabota!Za6to ne ni pokazaxa nakraq,s kolko procenta spe4eli Go6o???Za6to sled kato se znae6e 4e Go6o i Nataliq 6e sa na final,ne bqxa povikali nqkoi naistina da q za6titava,a takav ot "stra6niq sad",nqma6e???I kak moje da napalni6 zalata samo s fenove na Go6o???Edva li e nqmalo drugi,kvo kato e sofianec!!!Mnogo vaprosi bez otgovori nali!!!!!!!No v kraina smetka-ni6oto novo.V BG vinagi e bilo taka i vinagi 6e si bade!!!Pobeditel v BB4,si e Nataliq.A az pove4e nikoga nqma da si gubq vremeto da gledam Big brother,prosto ne si zaslujava.
25
0
 
0
 
! Отговори
баба ви преди 15 години
АБЕ ,деца за какво плюуете Жоро,момчето си даде цялата награда за Българската коледа,Я да ви видя аз вас дали ще дарите и по едно левче, ако е така браво .
24
0
 
0
 
! Отговори
оная преди 15 години
Браво на Жорето!Той си заслужи наградата от 3000000 лв.Стига сте злобяли! Аз съм сигурна,че ще уползотвори парите разумно.Вярвам му на момчето.Да е жив и здрав и все така да продължава с честността си в живота,въпреки че да се живее честно никак не е лесно както пее в една песен Лили Иванова.Ти беше себе си и хората го оцениха и затова гласуваха за теб.Аз гласувах за теб и те обичам.Как искам и моят син да прилича на тебе-но не би.Успех в живота моето момче!Желая ти всичко най-хубаво,защото ти го заслужаваш.
23
0
 
0
 
! Отговори
Az sum преди 15 години
Много се надявах наградата да отиде при Наталия.Адски готин човек,стабилен характер( знае кога да каже НЕ,без да наранява отсрещната страна),много усмихната,купонджийка, но и добър приятел, на чието рамо можеш да поплачеш.Абе,много стойностен човек.Атрактивно и шеметно напусна къщата.Голям сладур.Ирена ми направи много добро впечатление с това,че защитаваше Нат.Жалко, че Георги спечели.За мен той не беше достоен за наградата.Най-лошо впечатление ми направиха Мартин,който крещеше и ръкомахаше като луд,а очите му за малко да излязат от орбитите си.Иванина доказа за пореден път,че е ***.Дано да си остане в провинцията, за да подпомага кандидатурата на баща и за кмет.Тя може доста да допринесе за тази кауза... С една дума,моите фаворити бяха Наталия,Умберто,Жени и Филип,но, както се вижда,недодялания градинар взе парата.Жалко, но ФАК-т...